Nacomi Czarnuszka Olej z Czarnuszki Zimnotłoczony Kosmetyczny 30 ml

Producent: Nacomi
Kod produktu: N119
Seria: Nacomi
£4.99
/ szt.
Kwota brutto + koszt wysyłki
  • Olej z czarnuszki tłoczony na zimno nazywany złotem faraonów ma wiele zastosowań i wiele dobroczynnych działań. Olej z czarnuszki kosmetyczny skutecznie wspomaga walkę z niedoskonałościami skóry.

Olej z czarnuszki pochodzący z samego Egiptu posiadający delikatnie korzenny zapach, ma wiele zastosowań i wiele dobroczynnych działań. Używanie oleju pomaga zwalczyć trądzik. Systematyczne stosowanie oleju powoduje, że nasza skóra staje się elastyczna, nasz naskórek szybciej się regeneruje, świetnie się sprawdza w przypadku osób, które borykają się z egzemami oraz mają problematyczną cerę. Fani solarium również odczują pozytywne działanie tego oleju. Ze względu na swój skład olej z czarnuszki jest świetnym przeciwutleniaczem stabilizującym i chroniącym nienasycone kwasy tłuszczowe i fosfolipidy wchodzące w skład błon komórkowych.

Sposób użycia:

Olej z czarnuszki można spokojnie nakładać bezpośrednio na skórę. Jak każdy olej świetnie natłuszcza i nawilża skórę i włosy.  Świetnie napina skórę, ma również działanie przeciwzmarszczkowe. Dobrze spłyca już istniejące bruzdy.  Bardzo dobre efekty przynosi również nakładanie olejku na włosy co ogranicza ich wypadanie i cudowne właściwości oleju są widoczne już za pierwszym razem.

Pojemność:

30ml

Opinie użytkowników
Zapytaj o produkt:

Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe.

E-mail:
To pole jest wymagane do złożenia zamówienia.
Pytanie:
To pole jest wymagane do złożenia zamówienia.
pola oznaczone - To pole jest wymagane do złożenia zamówienia. - są wymagane
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel